Driftige damer er ikke lenger i drift! 

Imidlertid er et nytt nettverk på trappene! Gå inn på www.kvinnerivinden.no

 

for mer informasjon! 

Raushet, engasjement

BEGEISTRING.

 

Uhøytidlig! Morsomt. Lærerikt. Givende. Jo mer du gir, jo mer får du igjen. Dele erfaringer. Smil, latter og glede. Dele oppturer og nedturer. Dele erfaringer

inspirasjon, påfyll 
FELLESSKAP.

 

Det å starte for seg selv kan være en tung og ensom prosess. Jo flere man har å spille på, støtte seg til og lære av, jo bedre takler man utfordringene man møter på veien. Driftige Damer støtter hverandre, ved å dele erfaringer og inspirere hverandre.​

 

Det arrangeres minimum seks årlige medlemsmøter, der vi helst inviterer egne medlemmer, (men vurderer også eksterne gründere eller kompetente fagpersoner) til å inspirere oss og gi oss faglig oppdatering.

 

Den sosiale biten er også viktig, for det er gjennom det å bli kjent med hverandre vi kan gjøre oss nytte av hverandres erfaringer og kunnskap. 

 

Meld deg inn i dag!

Name *

Email *

Subject

Message

Your details were sent successfully!

bidra?

Alle bidrag mottas med takk. Nettverket er startet opp og drives på ideelt grunnlag. Dersom du føler at du har noe du kan bidra med - ta kontakt!

 

Ønsker du å være med i styret, meld din interesse! Nettverket blir ikke bedre enn det medlemmene gjør det til selv. DU kan være med å forme nettverket fremover. Ta kontakt i dag!

BLI SYNLIG

 

Som medlem får du presentere deg selv og firmaet ditt på Driftige damer sine nettsider. Månedens medlem presenteres på vår nettside og vi forsøker være aktive på facebook. Kanskje du får nye kunder gjennom nettverket? Medlemmene møtes også i en lukket facebookgruppe hvor tips, råd og erfaringer deles.

 

Gøril H. Florvaag

"

Når man er gründer kan det lett bli ensomt og man kan føle at ingen forstår hva man holder på med. Ved å være med i driftige damer får man med støttespillere som heier fra sidelinja, og det er gull verdt. 

 

Ane Hagen, Kongruent AS

"

"

"

Driftige Damer gir meg et nettverk med gode kontakter som kan hjelpe meg videre. Det jeg har fått i løpet av første året er kontakt med presse, opplæring i sosiale medier, tips for pressemeldinger, profilbilde, artikkel i Driftige Damer magasinet, intervju med HunerHenne.no, påfyll med positivitet og inspirasjon, kontakt med Fembiz, innblikk i mange forskjellige bedrifter og funnet ut at veien mellom Stavanger og Egersund egentlig ikke er så lang ettersom møtene våre er i denne regionen og mye mer. Det er herlig å være tilstede i et nettverk hvor alle kan få snakke om sine interesser, her kan man øse ut om sitt eget firma, uten å være redd for å slite ut sine venner - for her er alle interessert. Anbefales!

 

Mari S. Helgeland, Flexicrib.com